smalle_banner_1.jpg

Nieuws

Ga je volgend jaar Franse taal en cultuur studeren aan de UU en wil je een geweldige studietijd hebben in Utrecht? Meld je dan aan voor het introductiekamp van SVF Cercle, de studievereniging van Franse taal en cultuur.

Op 30, 31 augustus én 1 september organiseren van een introweekend voor eerstejaarsstudenten zodat ze kennis kunnen maken met elkaar én het studentenleven. Wacht niet langer en geef je op via onderstaande link!
https://forms.gle/o46jVbHMEQFrhcaz5

Wil je actief blijven bij onze vereniging na het introkamp, of kun je niet mee maar wil je wel lid worden? Dat kan door je aan te melden via onze website. Dit is slechts €12,50,- per studiejaar. Voor eerstejaars is er ook een kortingsactie waarbij je slechts €30,- voor drie jaar lidmaatschap betaalt. Meer info op: www.svf-cercle.nl

Met gepaste trots hebben we gisteren het kandidaatsbestuur XII van het jaar 2019-2020 gepresenteerd. Ze staan te popelen om volgend jaar het stokje over te nemen van bestuur XI.

Voorzitter - Dominique van Beekveld
Secretaris - Julie van Veelen
Penningmeester - Jade Bogaart
Commissaris intern - Pol van Tilburg
Commissaris extern - Renée Otten

We hebben alle vertrouwen in ze en hopen dat Svf Cercle, onder leiding van bestuur XII, een mooi jaar tegemoet gaan.

 

 

 

 

Aan het einde van het eerste blok is het dan toch gelukt: de bestuursfoto's zijn gemaakt. Het XIe bestuur der SVF Cercle zal tijdens het jaar 2018-2019 zich inzetten voor een geweldig jaar voor studenten Frans. We gaan enthousiast verder met onze bezigheden en hopen dat jullie er met ons een onvergetelijk jaar van maken. Faisons Cercle ensemble!

Voorzitter - Marnix Satter
Secretaris - Anna Zwart
Penningmeester - 
Commissaris intern - Jan Garritzen
Commissaris extern - Stella Koelink

Vanaf heden gaat SVF Cercle verder met een fris, modern en professioneel logo!

Het lustrumjaar van Cercle is in volle gang. Om ons 10-jarig bestaan te vieren, hebben wij in november een mooi spel in het centrum van Utrecht gespeeld. Begin januari 2018 hebben onze Cercle-leden hun talent getoond tijdens 'Cercle's got talent'. Let goed op de site, mail en Facebookpagina: er komen grote activiteiten aan! 

Dit lustrum laten wij niet zomaar voorbij gaan!

Bestuur X der Studievereniging Frans Cercle is bekend! Het huidige bestuur bestuurt nog even door, maar na de zomervakantie gaan deze zes er een geweldig lustrumbestuursjaar van maken.

 

**KANDIDAATSBESTUUR 2017-2018**

Voorzitter: Jarrish Ramcharan

Secretaris: Jessie Colijn

Penningmeester: Ciska Reusink

Commissaris Activiteiten: Isabel Vis

Commissaris Reizen: Josephine Willems

Commissaris Onderwijs: Colin Lammertink

De officiële bestuursfoto volgt begin september.

Bonjour tout le monde!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en een nieuw jaar betekent een nieuw bestuur. Vanaf nu staat ons bestuur geheel up-to-date op de website, inclusief persoonlijke voorstelpraatjes! Kijk hiervoor op de pagina Huidig bestuur!

Het IXe bestuur der S.V.F. Cercle
Geert Jan Lustig - Voorzitter
Marleen Plas - Secretaris
Jessie Colijn - Penningmeester
Jarrish Ramcharan - Commissaris Activiteiten
Sanne Schooten - Commissaris Reizen

Tot snel!

Vanmiddag heeft het bestuur van Cercle de bestuursoverdracht gehad met het nieuwe bestuur! Onlangs is het nieuwe bestuur voor het studiejaar 2016 - 2017 gekozen en ze hebben er heel veel zin in!

Het IXe bestuur van Cercle bestaat uit:
Geert Jan Lustig - voorzitter
Marleen Plas - secretaris
Jessie Colijn - penningmeester
Jarrish Ramcharan - commissaris Activiteiten
Sanne Schooten - commissaris Reizen

Heel veel succes aan het nieuwe bestuur toegewenst namens het oude bestuur, wij besturen nog heel even door (nog zo'n twee weken en dan nog het een en ander in de zomervakantie) en na de vakantie gaat Cercle natuurlijk weer verder onder leiding van deze 5 helden!

Fijn weekend en tot donderdag allemaal bij de verplaatste Journée Flottante (vergeet je niet opnieuw aan te melden!)

Het VIIIe bestuur van Cercle

Omdat Cercle van jullie houdt en om ervoor te zorgen dat jullie Cercle deze zomervakantie niet vergeten, hebben wij voor al onze leden één gratis Cercle-tas! Het gaat om een katoenen tas van goede kwaliteit, met een zelfontworpen (dus uniek) logo. Deze geweldige tas kan je gratis ophalen tijdens:
- onze bestuursvergadering van dinsdag 14 juni (13.00-15.00 in de kelder van Trans 10);
- de eindejaarsborrel van donderdag 16 juni;
- de ALV op donderdag 23 juni om 13.30 (informatie hierover volgt later);
- de journée flottante.
Mocht je écht niet langs kunnen komen, of ben je te laat en achteraf jaloers op de mensen die wél shinen met hun Cercle-tas, dan kan je deze kopen voor slechts €2,- (overmaken naar de rekening van Cercle, of contant geven aan een bestuurslid). Ben je dit jaar geen lid, maar voel je je toch verbonden met Cercle en vind je de tas ook zo superbe? Dan kost hij ook €2,- ! Je moet in deze gevallen alleen even een afspraak maken met een bestuurslid hem op te halen.
Maar het leukste komt nog... Degene (lid of niet-lid) die in de zomervakantie de leukste en origineelste foto maakt met zijn/haar Cercle-tas, wint een jaar gratis lidmaatschap! Deze foto mag op elke (vakantie)bestemming genomen worden. De enige voorwaarden zijn dat je er zelf ook op staat en je geen fotoshop gebruikt! Je doet mee door je foto vóór 1 september te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Succes met de laatste loodjes en tot ziens bij de activiteiten!

Subcategorieën