smalle_banner_3.jpg

v.l.n.r. Marc Benjamins, Sophie de Graaff, Nicole Heins, Lisette Gijtenbeek

À propos de nous

Vorige besturen

Marc Benjamins

Voorzitter

Salut!!
Voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Marc Benjamins en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in het tweede jaar van deze mooie studie. Het mooie groene Ermelo is de plaats waar ik vandaan kom, en overigens ook nog steeds woon.
Mijn hobby’s? Ik houd erg van grappen, dus zo ook van de Franse grapjes. Verder houd ik van lekker eten, wat natuurlijk goed samenvalt met de studie en met mijn werk. Ik werk namelijk in een restaurant, in de bediening. Qua sport, doe ik aan voetbal en tennis; ook kan je deze jongen hardlopend wel eens tegenkomen.
Ik ben er wel voor in om een feestje te bouwen, wat ik deze vakantie heb gedaan in Rimini, Italia! Feestjes bouwen, hoop ik natuurlijk ook met jullie te gaan doen, én snel!!
Helina vroeg me om het stokje over te nemen, en zo gezegd zo gedaan. Dit jaar zit ik dus in het bestuur van Cercle, dus jullie zien me vast nog wel is langskomen!!
Nog een laatst erewoord aan het aftredend bestuur 2011-2012: chapeau, mijn petje af, voor een goede afronding. Bedankt voor alles!!

Vorige besturen

Sophie de Graaff

Secretaris

 

Vorige besturen

Lisette Gijtenbeek

Penningmeester

Bonjour à tous!
Ik ben Lisette Gijtenbeek, 19 jaar, tweedejaarsstudente en woon in Alphen aan den Rijn. Tot een jaar geleden was ik topsportster turnen, dit heb ik 12 jaar met plezier gedaan. Nu gaat mijn tijd naar mijn studie, werk, m'n vriend en mijn sociale leven.
Ik ben bij Cercle in het bestuur gekomen, omdat ik als penningmeester ervaring kan opdoen voor het vervolg van de bachelor en master. Bovendien is Cercle een super gezellige studievereniging met leuke leden en activiteiten.
Als jullie nog iets willen weten, spreek me maar aan :).

Vorige besturen

Nicole Heins

Commissaris Activiteiten

Salut !
Ik ben Nicole Heins 18 jaar oud en ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik ben tweedejaarsstudente en heb het onwijs naar mijn zin op de opleiding. De borrels, feesten, wijnproeverijen en de leuke mensen maken deze studie voor mij echt af.
Hiernaast korfbal ik in Alphen aan den Rijn in de A1 selectie, werk ik in een tandartsenpraktijk, ga ik graag wat leuks doen met vrienden en ben ik altijd in voor een feestje.
Cercle heeft dit jaar een leuke toevoeging gegeven naast het studeren, dus leek het mij leuk dit jaar mijn eigen steentje bij te dragen. Jullie zullen mij vast en zeker tegenkomen en mocht je vragen hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken, spreek me dan vooral aan! Bestuur 2011-2012 bedankt, namens mijzelf en ik denk dat ik voor alle bestuursleden spreek, bedankt voor de afronding, wij gaan met plezier verder waar jullie zijn gestopt. Ik heb er zin in.