smalle_banner_1.jpg

v.l.n.r. Susanne Koppenol, Vera Röttger, Marc Benjamins, Max van der Tas, Myron Schutte, Nicole Heins

À propos de nous

Vorige besturen

Marc Benjamins

Voorzitter

Salut!!
Voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Marc Benjamins en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in het derde jaar van deze mooie studie, die ik nog steeds met veel plezier volg. Het mooie groene Ermelo is de plaats waar ik vandaan kom, en overigens ook nog steeds woon. Mijn hobby’s? Ik houd erg van grappen, dus zo ook van de Franse grapjes. Verder houd ik van lekker eten, wat natuurlijk goed samenvalt met de studie en met mijn werk. Ik werk namelijk in een restaurant, in de bediening.
Verder komen de eerstejaars mij tegen tijdens de hoor- en werkcolleges van LC1 en LC2, die ik dit jaar zal verzorgen.
Dit is het tweede jaar voor mij dat ik de bestuursvergaderingen ga voorzitten en dat ik aan het hoofd zal staan van deze geweldige vereniging. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, ben ik van mening dat we terug kunnen kijken op een jaar waarin we Cercle op de kaart hebben kunnen zetten en haar sterker en stabieler hebben kunnen maken. Bovendien is het een actief jaar geweest, waarin ook nieuwe ontwikkelingen en activiteiten hebben plaatsgevonden. Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Hiervoor, ook nog via deze weg, wil ik graag een dankzegging doen aan Sophie de Graaff (mijn rechterhand), Nicole Heins (AC), Lisette Gijtenbeek (penningmeester) en de commissieleden die het Ve bestuur goed hebben ondersteund. Ik hoop dit jaar op dezelfde voet verder te kunnen gaan. Ondertussen is de aftrap van het nieuwe jaar gegeven met het introductiekamp, wat een waar succes is gebleken.
Ik heb er enorm zin in en hoop jullie snel te zien bij één van onze activiteiten!

Vorige besturen

Vera Röttger

Secretaris

Hoi!
Mijn naam is Vera Röttger en ben 21 jaar. Ik kom uit Nieuwegein maar woon al 2,5 jaar in Utrecht. Ik ben fan van franse chansons, frans eten, franse mannen, kortom; alles wat frans is! Ik eet graag buiten de deur en ga graag op stap. Vorig jaar zat ik samen met Max en Nicole in de activiteitencommissie en zat ik in de introductiecommissie. Ik vind het heel leuk om op die manier andere studenten van Frans te leren kennen. Daarom heb ik gekozen dit jaar in het bestuur te gaan als secretaris en ben ik gevraagd om voorzitter te zijn van de introductiecommissie. De introductieweek was ontzettend leuk dankzij de enthousiaste eerstejaars en uiteraard de mentoren Nicole, Myron en mede ICFers Marc en Max! Volgens mij wordt dit studiejaar een topjaar met heel veel activiteiten en borrels, waar jullie mij (uiteraard!) vaak terug zullen zien!
À bientôt!

Vorige besturen

Susanne Koppenol

Penningmeester

Salut!
Ik ben Susanne, 21 jaar en woon sinds april in Utrecht. Voor die tijd woonde ik in het Overijsselse Ommen. Mijn grote passie is koken. De Indonesische, maar natuurlijk ook de Franse keuken zijn mijn favoriet. Verder luister ik graag rockmuziek en ga ik graag naar festivals en concerten. Maar van een gezellige stapavond met vrienden kan ik ook genieten. Daarnaast doe ik aan zwemmen voor de ontspanning, maar ook om in shape te blijven. Dit jaar heb ik gekozen om als penningmeester een bijdrage te leveren aan deze gezellige en actieve studievereniging.
Dit was in het kort wie ik ben en wat ik op het moment doe, maar als je me beter wil leren kennen zie ik je graag bij de borrels en activiteiten!

Vorige besturen

Max van der Tas

Commissaris Activiteiten

Salut!
Ik ben Max van der Tas, 20 jaar oud en kom uit Rosmalen (het altijd mooie Brabant!!). Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn opleiding en heb het onwijs naar mijn zin. Het eerste jaar ben ik gevraagd om mee te helpen in de activiteitencommissie, wat ik uiteindelijk ook gedaan heb en mij heel goed is bevallen. Het was een goede aanvulling op mijn studie waardoor ik op de vele borrels en andere leuke activiteiten (zoals filmavonden, soirée culinaire, ambassade etc.) kwam.
Dit is allemaal zo goed bevallen dat ik het dit jaar ga overnemen van Nicole als commissaris, die vorig jaar alles in goede banen heeft geleid!
Naast dit alles werk ik nog als ober in een restaurant in Rosmalen en draai ik een aantal lessen als leraar Frans.
Ik hoop met de andere bestuursleden een onwijs leuk jaar neer te zetten als Cercle, net zo goed als het vorige bestuur. En hopelijk komen we jullie vaak tegen op alle activiteiten.

Vorige besturen

Nicole Heins

Commissaris Reizen

Salut !
Ik ben Nicole Heins, 19 jaar oud en ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik ben derdejaarsstudente en heb het onwijs naar mijn zin op de opleiding. De borrels, feesten, wijnproeverijen en de leuke mensen maken deze studie voor mij echt af.
Hiernaast korfbal ik in Alphen aan den Rijn, werk ik in een tandartsenpraktijk, ga ik graag wat leuks doen met vrienden en ben ik altijd in voor een feestje.
Cercle heeft voor mij een leuke toevoeging gegeven naast het studeren, het is dan ook hierom dat ik me voor het tweede jaar met veel plezier inzet. Dit jaar als voorzitter van de reiscommissie. Jullie zullen mij vast en zeker tegenkomen en mocht je vragen hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken, spreek me dan vooral aan!
Bestuur 2012-2013 bedankt voor de afronding, wij gaan met plezier verder waar jullie zijn gestopt. Ik heb er zin in!

Vorige besturen

Myron Schutte

Commissaris svMT

Salut!
Mijn naam is Myron Schutte, ik ben 19 jaar en woon in Utrecht. Ik ben dit jaar tweedejaarsstudente Frans en de opleiding bevalt me tot nu toe erg goed. Ik ben aan het begin van mijn eerste jaar lid geworden van Cercle en ik heb de activiteiten altijd erg leuk gevonden. Toen ik werd gevraagd voor een bestuursfunctie was ik dan ook erg enthousiast! Ik zal dit jaar aan de slag gaan als commissaris Samenwerkingsverband Moderne Talen (svMT) binnen Cercle. Het svMT richt zich onder andere op het in contact brengen van de verschillende talenstudenten en hun studieverenigingen. Ik hoop er dit jaar dan ook voor te zorgen dat jullie als Cercle-leden goed op de hoogte zijn van de activiteiten die door het svMT worden georganiseerd, zodat jullie nog meer uit je studievereniging kunnen halen. Mocht je verder nog vragen hebben kun je me altijd aanspreken!
Cercle is een erg gezellige vereniging en ik hoop jullie nog vaak tegen te komen tijdens de activiteiten!