smalle_banner_1.jpg

v.l.n.r. Sanne van Veghel, Claire Joskin, Vera Röttger, Susanne Koppenol, Evelien Kastelein

À propos de nous

Vorige besturen

Vera Röttger

Voorzitter (1e halfjaar)

Hoi iedereen!
Dit (eerste half-)jaar heb ik, Vera Röttger, de eer gekregen om voorzitter te mogen zijn van Cercle. De afgelopen jaren ben ik al erg actief geweest bij de studievereniging. Zo heb ik in mijn tweede jaar in de activiteiten commissie gezeten en zat ik bij de introductiecommissie. Het jaar erop werd ik voorzitter van de introductiecommissie en werd ik secretaris van het bestuur van Cercle. Nu mag ik dus voorzitter zijn van een heel erg gezellig bestuur, waar ik ontzettend veel zin in heb! De tweede helft van dit jaar zal Myron Schutte mij vervangen, want dan ga ik reizen.
Ik zal me eens goed voorstellen. Mijn naam is dus Vera en ik kom uit het o zo mooie Nieuwegein. Ik ben 22 jaar en inmiddels vierdejaars. Ik houd enorm van de stad Utrecht waar ik nu zo’n 3,5 jaar woon. Graag eet ik buiten de deur en ga ik op stap. Al een tijdje doe ik regelmatig aan salsa en ik zit nu dan ook op les. Ik speel gitaar, piano en ik zing. Daarnaast hou ik van bijna alles wat Frans is (shocker hè). Ik hoop heel veel van jullie regelmatig tegen te gaan komen tijdens onze activiteiten, want daar ben ik in ieder geval bij. Het wordt vast weer een heel gezellig jaar! Ik wens iedereen in ieder geval veel succes met de studie.

Vorige besturen

Myron Schutte

Voorzitter (2e halfjaar)

Hoi allemaal!
Ik ben Myron Schutte, 20 jaar oud en woon in Utrecht. Vorig jaar ben ik actief geweest binnen Cercle als commissaris svMT en was ik secretaris bij het svMT (nu is dat Evelien), maar in de tweede helft van dit jaar zal ik het voorzittersstokje van Vera Röttger overnemen en hoop ik de voorzittersrol net zo goed te kunnen vervullen zoals Vera dat tot nu toe gedaan heeft!
De afgelopen vier maanden zat ik in Montpellier voor mijn studie en nu ik weer terug ben hoop ik dit jaar mijn derde jaar Bachelor te kunnen afronden aan de UU. Ik heb een ontzettend goede tijd gehad in Montpellier en ik zou het ook iedereen willen aanraden om een tijdje in Frankrijk te gaan studeren! Voor nu ga ik met veel enthousiasme aan de slag als voorzitter bij Cercle en hoop ik jullie vaak tegen te komen bij onze activiteiten! We hebben nog heel veel leuke dingen voor jullie klaarstaan dus dat gaat vast helemaal goedkomen!

Vorige besturen

Claire Joskin

Secretaris

Bonjour!
Mijn naam is Claire, ik ben 19 jaar en ik kom uit Bunnik, een dorpje buiten Utrecht. Sinds april heb ik een kamer in het mooie en gezellige Utrecht, wat mij heel erg goed bevalt. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, uiteten te gaan en om te gaan sporten samen met Evelien. Verder houd ik van de Franse cultuur, Franse muziek, van Frans eten, Franse literatuur, en zo kan ik nog wel even doorgaan!
Ik zit in het tweede jaar van de studie en vind het ontzettend leuk! Deze gezellige studievereniging, met alle borrels, reisjes en andere activiteiten, is echt een toevoeging hieraan. Ik ga aan de slag als secretaris en heb er veel zin in.
Ik hoop dat dit een mooi jaar gaat worden en hoop jullie allemaal te zien bij de activiteiten!

Vorige besturen

Susanne Koppenol

Penningmeester

Salut!
Ik ben Susanne, 22 jaar en vierdejaarsstudente van deze superleuke studie. Sinds vorig jaar maart woon ik deze gezellige studentenstad. Voor die tijd woonde ik in het Overijsselse Ommen. Mijn hobby’s zijn koken, shoppen en gezellig stappen. Daarnaast luister ik graag muziek en ga ik graag naar festivals en concerten.
Omdat ik het vorig jaar erg leuk vond om actief betrokken te zijn bij Cercle, heb ik gekozen om ook dit jaar weer penningmeester te zijn van de vereniging. Cercle biedt mij ontspanning naast het vele studeren door de leuke activiteiten, gezellige borrels en uitstapjes die georganiseerd worden. Verder heb ik dit jaar gekozen voor het mentoraat, waar de eerstejaars mij ook vaker zullen zien.
Dit was in het kort wie ik ben en wat ik zoal doe, maar als je meer wilt weten zie ik je graag terug bij de borrels en activiteiten. Ik heb er zin in, want het wordt weer een topjaar!

Vorige besturen

Sanne van Veghel

Commissaris Activiteiten

Bonjour!
Ik ben Sanne van Veghel en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in de buurt van Weert in het prachtige Limburg (ja, echt zo ver). Gelukkig heb ik net een kamer gevonden dus word ik binnenkort een echte Utrechtse. Ik ben net begonnen aan mijn opleiding dus ik ben dit jaar het groentje in het bestuur. Ik wilde graag nog iets anders doen naast mijn studie dus ik ga als commissaris activiteiten samen met mijn geweldige activiteitencommissie de allerleukste uitstapjes, filmavondjes, borrels en andere dingen regelen dit jaar zodat jullie nog iets leuks te doen hebben naast het vele leren. Een beetje over mezelf: ik hou van gezellig eten en drinken met mijn vriend(inn)en, gekke dansjes doen, feestjes en stappen, maar ik vind het ook heerlijk om lekker op de bank in mijn pyjama een filmpje te kijken, met een (Frans!) wijntje natuurlijk. Ik ben gestopt met werken en sporten maar dit wil ik graag weer oppakken zodra ik in Utrecht woon. Ik hoop er dit jaar een heel leuk jaar van te maken en jullie vaak terug te zien bij de activiteiten!

Vorige besturen

Evelien Kastelein

Commissaris svMT

Hoi allemaal!
Mijn naam is Evelien Kastelein en ik ben 19 jaar. Sinds afgelopen zomer woon ik in Utrecht en ik heb het hier erg naar mijn zin! Daarvoor heb ik altijd in het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond. Ik houd van gezelligheid, lekker eten en drinken, films en muziek. Verder sport ik bij het sportcentrum Olympos en vind ik het leuk om stedentrips te maken. Ik ben nu tweedejaarsstudente Frans en de studievereniging Cercle maakt de opleiding extra leuk, vanwege de activiteiten en de reizen.
Dit jaar zit ik in het bestuur van Cercle als commissaris samenwerkingsverband Moderne Talen (svMT). Binnen het bestuur van het svMT ben ik secretaris. Het svMT organiseert activiteiten voor talenstudenten van verschillende opleidingen, waardoor je ook in contact kunt komen met studenten buiten je eigen opleiding. Zo organiseert het svMT een kerstgala in december, maar ook studiegerelateerde activiteiten. Houd de Facebookpagina van het samenwerkingsverband Moderne Talen in de gaten voor de data van deze activiteiten! Mocht je vragen hebben, stuur me dan zeker een berichtje op Facebook of via de mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom vooral naar de activiteiten van Cercle én van het svMT om meer uit je studie en je studententijd te halen! Hopelijk zie ik jullie allemaal daar.
À bientôt!